pozivnice i zahvalnice za vjenčanja

Kako naručiti pozivnice i druge tiskane artikle?

1. Slanje teksta i informacija potrebnih za izradu pozivnica

Nakon što ste se odlučili za određeni dizajn pozivnice, pošaljite nam tekst, količinu i sve informacije vezane uz željeni izgled pozivnice putem e-maila info@foto-emotion.hr Prilikom slanja teksta možete se poslužiti podsjetnikom i smjernicama u naslovu niže kako ne biste izostavili koji važan podatak potreban za izradu primjera pozivnice.

Tipske pozivnice i ostale tipske materijale možete naručiti putem naše web stranice www.iziwedd.com

Ako imate već pripremljen dizajn pozivnice i potreban je samo tisak, narudžbu tiska pozivnica s kuvertama možete izvršiti ovdje

2. Izrada oglednog primjerka

Nakon što zaprimimo sve potrebne informacije zajedno s potrebnom količinom, izrađujemo ogledni primjerak pozivnice te šaljemo na uvid putem e-maila. Uz primjer šaljemo ponudu i sve podatke potrebne za plaćanje, odnosno potvrdu narudžbe te okviran rok isporuke.

3. Plaćanje

Kada utvrdimo da ste zadovoljni izgledom pozivnice, možete izvršiti uplatu, internet bankarstvom ili općom uplatnicom. Narudžba se smatra potvrđenom po primitku uplate ili potvrde o provedenom plaćanju.

4. Tiskanje i isporuka

Nakon potvrđene uplate, naručeni artikli se tiskaju i dostavljaju na Vašu kućnu adresu. Uobičajeno vrijeme isporuke je između 2 i 5 radnih dana (odnosi se na artikle iz prikazane ponude).

Tipske pozivnice naručene putem iziWEDD servisa i pozivnice tiskane prema dizajnu koji ste sami pripremili, tiskaju se prioritetno u roku od 3 do 4 radna dana.


Smjernice za narudžbu pozivnica

Za narudžbu pozivnica i drugih artikala, pošaljite naziv artikla, potrebnu količinu i tekst na e-mail adresu info@foto-emotion.hr

U cijenu pozivnica i drugih artikala iz naše ponude uključeno je radno vrijeme potrebno za izradu jednog vizuala, odnosno jedne grafičke pripreme za pojedini artikl. Kako bi Vaša narudžba mogla biti brzo realizirana, prilikom slanja upita, provjerite jesu li prisutni svi podaci potrebni za izradu oglednog primjerka. Nepotpune i nejasne informacije povećavaju mogućnost potrebe za naknadnim korekcijama dizajna što produljuje vrijeme isporuke te time mogu nastati dodatni troškovi. Naknadna dorada dizajna ili izrada različitih verzija s korekcijama naplaćuje se prema radnom satu koji iznosi 25,00 EUR.

Tekst pozivnice prekontrolirajte prije slanja te ga šaljite isključivo u tekstualnom obliku kao word dokument u prilogu maila. Najčešće greške koje se pojavljuju u tekstu su:  veliko/malo slovo, nekorištenje hrvatskih znakova (čćžšđ) te nedostatak interpunkcijskih znakova. Lektoriranje i doradu teksta ne radimo te će tekst biti tiskan točno tako kako ga pripremite. Upiti koji sadrže tekst poslan kao fotografiju / screenshot ili tekst koji sadrži velik broj grešaka neće biti obrađeni. Isto vrijedi i za upite koji ne sadrže ostale potrebne informacije kao što su količine, vrste tiska i materijala.

Tisak pozivnica i drugih artikala prema Vašem prijedlogu

Osim pozivnica iz prikazane ponude, moguća je izrada dizajna pozivnica prema Vašem prijedlogu. Za izradu pozivnice van naše standardne ponude, pošaljite točne i potpune informacije o željenom izgledu pozivnica. Ako tražite samo izmjene postojećeg prikazanog dizajna, detaljno opišite kakve izmjene želite te na koje segmente se izmjene odnose. Elementi koji se mogu mijenjati su fontovi, grafike, boje, vrsta tiska, boje kartona/papira te oblik pozivnica. Izrada i dorada dizajna/pripreme prema Vašem prijedlogu naplaćuje se prema radnom satu koji iznosi 25,00 EUR. Minimalna jedinica koja se može unijeti na račun je pola radnog sata. Detaljne informacije o vrstama tiska koje radimo možete vidjeti ovdje. Upiti koji ne sadrže sve potrebne informacije te prekontroliran i potvrđen tekst, ne mogu biti obrađeni.

TISAK VAŠEG DIZAJNA

Ako imate dizajn koji ste sami izradili i potreban je samo tisak, narudžbu možete izvršiti ovdje: Tisak Vašeg dizajna

Prilikom izrade dizajna molimo obratiti pažnju na tolerancije i napomene:

Ne isporučujemo tisak dizajna koji uključuje toniranje čitave površine digitalnim tiskom ili bitne tekstualne/grafičke elemente udaljene od ruba manje od 10 mm.

Narudžbe tiskanih materijala koje odstupaju od naših mogućnosti i uobičajenog načina rada neće biti uvažene.

Tolerancija registracije digitalnog tiska i sleeking otiska za manje formate je do 1 mm. Tolerancija registracije otiska za zlatotisak + kliše je do 2 mm. Registracije za handmade papir su do 4 mm za sve vrste tiska.

MINIMALNE KOLIČINE

Minimalne količine koje se isporučuju ovise o vrsti tiska:

  • 30 komada za digitalni tisak (standardni papiri)
  • 30 komada za artikle s dodanim voštanim pečatom
  • 30 komada za sleeking foliotisak (isporučuje se samo jednostrano)
  • 30 komada za kliše foliotisak s tipskim klišeom (isporučuje se samo jednostrano)
  • 100 komada za kliše foliotisak s personaliziranim klišeom (isporučuje se samo jednostrano)
  • 100 komada za kuverte s tiskom (vrijedi za digitalni tisak, blindruck i foliotisak)
  • 100 komada za pozivnice s personaliziranom grafičkom pripremom (sve vrste tiska)

Minimalne količine se odnose na jednu pripremu. Minimalne količine se također odnose na materijale koji se naknadno dodatno naručuju stoga prije narudžbe pažljivo utvrdite potrebnu količinu.


Često postavljana pitanja

Je li tisak uključen u cijenu pozivnica i ostalih artikala?

Tisak je uključen u cijene pozivnica i drugih tiskanih materijala iz naše standardne ponude kao i izrada jednog oglednog primjerka / grafičke pripreme po artiklu.

Koliko traje izrada pozivnica?

Prosječan rok isporuke je 2 do 5 radnih dana, ovisno o aktualnim narudžbama. Rok isporuke za tisak i dizajn artikala Van naše standardne ponude dogovara se individualno. U srpnju i kolovozu zbog godišnjih odmora određeno vrijeme ne radimo pa je u tom razdoblju vrijeme isporuke produljeno te predlažemo da narudžbe planirane u ljeti, naručite do kraja lipnja.

Kako se dostavljaju pozivnice?

Tiskane materijale šaljemo kurirskom službom DPD na Vašu adresu i dostavljaju se sljedeći radni dan nakon tiskanja. (za otoke i područja rijetke naseljenosti, vrijeme dostave može biti duže – do tri radna dana)

Koliko košta dostava?

Cijena dostave je 5,25 EUR za sva mjesta unutar RH.

Mogu li se pozivnice dostaviti u inozemstvo?

Tiskane materijale šaljemo u inozemstvo kurirskom službom DPD. Cijena dostave za sve Europske zemlje je 29,00 EUR i odnosi se na pakete do 5 kg. Cijena dostave za veće pakete izračunava se individualno. Vrijeme dostave je obično od 3 do 10 radnih dana ali može biti znatno produljeno u slučaju carinjenja pošiljke. Ne odgovaramo za moguće dodatne troškove nastale carinjenjem ili naplatom dodatnih usluga poštanskih službi u državi u kojoj se paket dostavlja. Ako je potrebna dostava za inozemstvo ili plaćate s inozemnog računa, molim javite unaprijed kako bismo mogli pripremiti odgovarajuću ponudu. Minimalan iznos narudžbe za dostavu u inozemstvo je 100,00 EUR.

Možete li prije narudžbe poslati tiskani ogledni primjerak pozivnice na kućnu adresu?

Svima koji se žele uvjeriti u kvalitetu tiska, izrade i korištenih materijala, rado ćemo poslati primjerak pozivnice na kućnu adresu. Tisak oglednog primjerka digitalnim tiskom se ne naplaćuje, a potrebno je podmiriti trošak dostave u iznosu od 5,25 EUR. Tisak oglednog primjerka pozivnice s foliotiskom, blindruckom i letterpressom nije moguć već se šalje sličan primjer pozivnice iz arhive. Isto vrijedi i za artikle za koje je potrebna posebna priprema strojeva za obradu papira ili izrada tiskarskih klišea i pečata.

Može li se na pozivnicama promijeniti boja, font, grafika, reljefni uzorak ili oblik?

Na svim pozivnicama i zahvalnicama može se mijenjati boja i sadržaj, a otvoreni smo i za prijedloge te izradu pozivnica koje nisu u našoj ponudi. Cijena izrade primjera van naše standardne ponude ovisi o kompleksnosti izrade, a naplaćuje se prema radnom satu koji iznosi 25,00 EUR. Jednostavnije kombinacije poput izmjene fonta ili određenog grafičkog elementa iz naše arhive, odnosno izmjene koje se mogu uraditi u kratkom vremenu ne naplaćuju se dodatno.

Možete li napraviti pozivnicu prema mojim prijedlozima?

Rado ćemo napraviti ogledni primjerak pozivnice prema Vašim zamislima, a sukladno našim mogućnostima. Izrada dizajna/pripreme za tisak prema Vašem prijedlogu naplaćuje se prema radnom satu koji iznosi 25,00 EUR.

Možete li tiskati dio pozivnica na drugom jeziku?

Možemo izraditi pozivnice na dva ili više jezika. Izrada grafičke pripreme pozivnice na drugom jeziku ne naplaćuje se za pozivnice s digitalnim tiskom i jednostavnim rasporedom teksta.. Za pozivnice koje sadrže zlatotisak, te dizajn koji sadrži timeline ili više tekstualnih elemenata, naplaćuje se pola radnog sata za izradu dodatnog dizajna i grafičke pripreme.

Koliko se najmanje pozivnica ili drugih tiskanih proizvoda može naručiti?

Uz svaki artikl istaknuta je minimalna količina koja se može naručiti. Isporuka u količinama manjim od istaknutih nije moguća.

Naručili smo premalo pozivnica i zahvalnica. Mogu li se naknadno naručiti?

Moguća je narudžba dodatnih pozivnica ili drugih materijala sukladno minimalnim količinama koje su istaknute za svaki artikl. Za naknadnu narudžbu vrijede svi uvjeti kao za pojedinačnu narudžbu te se količine manje od minimalnih ne isporučuju.

Koja veličina fotografija ide u zahvalnice?

Sve zahvalnice iz naše ponude prilagođene su standardnim dimenzijama fotografije od 10×15 cm


POŠALJI UPIT O PROIZVODIMA