puzzle

Izrada puzzli od Vaših fotografija

- Iznenadite svoje bližnje originalnim poklonom. Pošaljite nam fotografiju i na kućnu adresu Vam stižu puzzle u poklon kutiji.
- Puzlle su veličine 42x30 cm (A3 format) i sastoje se od 154 dijela.
- Cijena puzzli s dostavom je 75,00 kn.
- Način plaćanja je prema ponudi - internet bankarstvom ili općom uplatnicom.
- Vaše fotografije šaljite na info@foto-emotion.hr i u najkraćem roku Vam šaljemo ponudu i izrađujemo Vaše puzzle.
- Vrijeme isporuke je unutar 7 radnih dana.

Kako mogu naručiti puzzle?

1. Pošaljite fotografiju

Odaberite fotografiju od koje želite da se naprave puzzle i pošaljite ju na puzzle@foto-emotion.hr

2. Uplata

Nakon zaprimljene fotografije, šaljemo Vam ponudu prema kojoj možete izvršiti uplatu

3. izrada puzzli i dostava

Kada zaprimimo uplatu, izrađujemo Vaše puzzle i šaljemo ih poštom na Vašu adresu


Često postavljana pitanja

Koliko koštaju puzzle?

Cijena puzzli s dostavom je 75,00 kn

Koje formate puzzli imate?

Veličina puzzli je 42x30 cm - A3 format i sastoje se od 154 dijela te dolaze u poklon kutiji.

Za koliko vremena će moje puzzle biti gotove?

Puzzle izrađujemo u roku od 1 do 3 radna dana. Prilikom slanja ponude javit ćemo Vam i približno vrijeme isporuke. Dostava poštom se obavlja unutar 3 radna dana nakon izrade, a ovisi o mjestu u koje se dostavljaju.

Kako se dostavljaju puzzle?

Puzzle se dostavljaju poštom.

Moram li još nešto platiti kada primim pošiljku?

Ne, po primitku pošiljke ništa ne plaćate jer je dostava uključena u cijenu puzzli.

Puzzle mi trebaju hitno. Mogu li se brže izraditi i dostaviti?

Ako Vam puzzle hitno trebaju, možemo ih isporučiti i poslati express dostavom. Ovisno o vremenu narudžbe, puzzle se mogu izraditi i poslati isti ili sljedeći radni dan. Prilikom slanja fotografije, napomenite da želite brzu dostavu te ćemo Vas obavijestiti je li usluga moguća i u kojem vremenskom razdoblju se puzzle mogu isporučiti. Cijena express dostave je 39,00 kn pa je tako ukupna cijena s dostavom koju plaćate 114,00 kn. (Express dostava nije moguća na otocima i područjima rijetke naseljenosti.)

Kako mogu izvršiti uplatu?

Uplatu možete izvršiti putem internet bankarstva ili općom uplatnicom. Želite li ubrzati postupak izrade puzzli, pošaljite nam potvrdu o uplati.

Gdje mogu platiti općom uplatnicom?

Općom uplatnicom možete platiti u Fini, banci ili pošti. Svi podaci koji su Vam potrebni za ispunjavanje uplatnice će Vam biti poslani nakon što primimo fotografiju.

Trebam li odmah napisati adresu na koju da se puzzle dostave?

Adresu za dostavu kao i podatke potrebne za ispostavu računa upisujete putem jednostavne forme koju ćete primiti od nas zajedno s ponudom nakon što nam pošaljete fotografiju.

Koja veličina fotografije je potrebna za izradu puzzli?

Fotografije šaljite u najvećoj mogućoj rezoluciji odnosno kvaliteti kako bi se maksimalno iskoristila mogućnost tiska na našim printerima visoke razlučivosti. Ako je fotografija koju ste nam poslali nedovoljne kvalitete, upozorit ćemo Vas na to te ćemo Vas zamoliti da pošaljete veću fotografiju. Pripazite i na omjere stranica na fotografiji koju šaljete. Puzzle koje izrađujemo imaju omjer stranica približno 4:3. Ako šaljete kvadratne fotografije ili fotografije formata 16:9, dijelovi fotografije moraju se odrezati kako bi se prilagodio format.

Može li se na fotografiji prepraviti nešto ili dodati tekst?

Jednostavna obrada fotografije kao što je korekcija boja ili kontrasta je u cijeni izrade puzzli. Također je u cijeni i dodavanje jednostavnog teksta kao npr. citata ili imena. Zahtjevnije izmjene naplaćuju se prema radnom satu koji iznosi 95,00 kn.

Mogu li se napraviti puzzle od više fotografija?

Mogu. Kolaž od više fotografija možete napraviti sami ili nam jednostavno pošaljite više fotografija te nama prepustite izradu kolaža. Izrada jednog primjera kolaža je u cijeni izrade puzzli, a naknadne izmjene naplaćuju se prema radnom satu koji iznosi 95,00 kn. Preporučeni broj fotografija za izradu kolaža je od 4 do 10.

Kakve sve vrste pakiranja puzzli postoje?

Na dnu stranice možete vidjeti primjere kutija. Prilikom slanja fotografije napišite koji model pakiranja želite. Ako ne odaberete pakiranje, puzzle se izrađuju sa standardnom kutijom pod br. 1.


pošalji fotografiju mailom
Pakrianje 1 standardno
Pakrianje 2
Pakrianje 3
Pakrianje 4
Pakrianje 5
Pakrianje 6